13.10.2007

Henkiinheräämisiä

Melkein vuosi väliä, kun viimeeksi kirjoitellut. Pahoittelen, kahdella lapsella ja työelämällä on ollut vaikutuksensa. Vapaata aikaa kirjoittamiseen tuntuu löytyvän lähinnä aamuyön tunteina (joille tunneille kyllä löytyy paljon muutakin käyttöä). Yritetään taas.

Viime viikolla julkisuudessa pyörähti juttu Codetoysista, jota Panu Mustonen ansiokkaasti, mutta kiltisti kommentoi blogissaan:

http://www.omasana.fi/mustosen-evankeliumi/19316

(Anna jonkun oikolukea juttusi jatkossa Panu). Itsehän poistuin Spring/Coden fuusion alkuvaiheessa, kun mielestäni merkit alkoivat olla selvät: pelit ulos ja tylsä business sisälle. Jälkikäteen on toki voinut todeta, että ei se tylsä businesskaan nyt niin erinomaista ollut. Ja jälkiviisaasti on voinut katsoa kuinka Sumeat ja Mr G:t ja muutamat muut ovat menestyneet vähintään kelvollisesti juuri sillä alueella, minne codetoys:kin olisi voinut suunnata. Selvää on kyllä se, että sijoittajien toiveita (tai perustajien omia) ei olisi varmaankaan millään business-mallilla saatu täytettyä.

PS. Sain muutaman Springin virallisen dokumentin käsiini, kiitos lähteilleni, lisääkin saa lähettä. Yritän saada niistä koostettua jotain mielenkiintoista, no, sovitaanko ennen joulua.

Ei kommentteja: